Koordine İçerisinde Çalışmak İstiyoruz

Isparta Belediyesi’nin Çünür Mahallesi’nde başlattığı Yenişehir Projesi tüm hızıyla sürüyor.

Yayınlanma:
Koordine İçerisinde Çalışmak İstiyoruz

1 milyon 200 bin metrekareden oluşan Yenişehir’de imar yolları açıldı, yollar kırmızı kod uygulamasına tabi tutulurken bir yandan da altyapı çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Isparta Belediyesi başta Telekom, TEDAŞ, Torosgaz, Süperonline olmak üzere yatırımcı kuruluşlara çağrıda bulunarak, altyapı çalışmalarının aynı paralellikte bitirilmesini istedi.

Çünür Yenişehir bölgesindeki çalışmaları yerinde inceleyen ve gelinen nokta ile ilgili olarak bilgiler alan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaların 29 Mart tarihinde başladığını ve bugünlere gelindiğini kaydetti.

Mart ayından bu yana da yaklaşık 10 bin kamyon daha stabilize dolgu çalışması yapıldığını dile getirdi. DSİ’nin de bölgede kanal çalışması yapması gerektiğini dile getiren Başkan Günaydın, “Tüm kurumlarımızın bu bölgedeki altyapı çalışmalarını tamamlamasını istiyoruz. Bizlerde kendi üzerimize düşen altyapı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Dolgularla da yolun kırmızı kodları belirleniyor. Bu çalışmaları baştan yapmamız gerekiyor. Yenişehir’i baştan imar ediyoruz, kaz, boz, yap istemiyoruz. Bundan dolayı da diğer kurumlarında gerekli çalışmalarını hemen yapmasını istiyoruz. Koordine içerisinde çalışmalar istiyoruz. Örnek bir şehir kuruyoruz. Diğer kurumlarımızın da bu konuda bize yardımcı olmalarını bekliyoruz” dedi.

Yenişehir’in ihale ile altyapı ve diğer çalışmalarının yapılması halinde bunun bedelinin 48 milyon liraya mal olacağını kaydeden Başkan Günaydın, tüm çalışmaların kendi imkânlarıyla 18 milyon liraya mal edeceklerini dile getirdi. Günaydın, “Çalışmalarımız belirli bir noktaya geldi. İnşallah bu çalışmalarımız Isparta’mıza ve Türkiye’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum