Köpeğe Çarpmamak İçin Kaza Yaptı

Köpeğe Çarpmamak İçin Kaza Yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2016 13:41
Köpeğe Çarpmamak İçin Kaza Yaptı

Yalvaç'ta akşam saatlerinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Senirkent istikametinden Şarkikaraağaç istikametine seyir halindeki Veysel Başer yönetimindeki 32 YN 689 plakalı otomobil yola aniden çıkan köpek yüzünden kaza yaptı.

Salur Mahallesi kavşağında meydana gelen kazada sürücünün köpeğe çarpmamak için direksiyon kırdığı ve hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırım taşlarına çarptığı ardından da yoldan çıkarak tarlaya uçtuğu bildirildi.

Kazanın haber verilmesi üzerine sağlık ekipleri araçta yolcu olarak bulunan F.E.K. (10) ve E.M.B (16) isimli yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Yaralıların durumunun iyi olduğu sürücünün ise kazadan yara almadığı öğrenildi. Yaralılar sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırılırken polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.