Köpeğinin Cesedini Kargoyla Konya'ya Göndermek İstedi

Akıllara durgunluk veren olay Gelendost'ta yaşandı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2014 14:40
Köpeğinin Cesedini Kargoyla Konya'ya Göndermek İstedi

Gelendost ilçesine bağlı Yeşilköy'de yaşayan Ahmet Yıldız 4 yaşındaki çoban köpeğinin zehirlenerek öldürüldüğü şüphesiyle İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne başvurdu. Yetkililer, köpeğin ölüm nedeninin tespiti için Konya Veteriner Kontrol Enstitü Müdürlüğü'ne gönderilmesi gerektiği söyledi.

Yıldız, PTT'ye giderek kargo yolu ile ölü köpeği göndermek istedi. Köpek için 80 TL'ye özel bir paket yaptırdı. Daha sonra ise PTT'ye giderek kargo yolu ile köpeği göndermek için 61 TL ücret ödedi.

PTT yetkilileri Yıldız'ı tekrar arayarak paketten kan aktığını ve koku gelmeye başladığını belirterek gönderemeyeceklerini söyledi. Yıldız ise olayı şöyle anlattı: "Köpeğimin neden öldüğünün belirlenmesi için İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne başvurdum. Bana köpeği Konya Veteriner Kontrol Enstitü Müdürlüğü'ne gönderilmesini gerektiğini söylediler. Köpek için 80 TL'ye özel bir paket yaptırdım. Daha sonra ise PTT'ye giderek kargo yolu ile göndermek için 61 TL masraf ödedim. Kabul ettiler. Daha sonra PTT'den beni aradılar. Köpeğin cesedinin kokmaması için paketin içine buz koydurmuştum. Buz eriyince paketten kanlar akmış. Biz bu kargoyu gönderemeyiz dediler. İlk başa durumu kendilerine anlatmıştım. Kabul ettiler. Bende paketi tekrar teslim alarak çöpe attım. Daha sonra beni suçlayıcı ifadelerde bulundular" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum