Köpekleri Zehirlediler!

Köpekleri Zehirlediler! Tam 18 Köpek...

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2018 09:15
Köpekleri Zehirlediler!

Deri Organize Sanayi Bölgesinde toplam 18 köpek kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenmiş bir halde bulundu. Besleme yapan hayvanseverler tarafından ölmek üzere olan 2 yetişkin ve 2 yavru köpek hayvanseverlerin kendi imkanlarıyla Isparta Belediyesi hayvan Rehabilitasyon merkezine yetiştirilerek belediye veterinerlerine teslim edildi.

ISHAYKO yetkilileri ve yerel hayvan koruma görevlisi Halıkent Polis Karakoluna giderek şikayetçi oldu. Bölgeye gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından ölen hayvanlardan bir tanesi ölüm sebebini araştırmak üzere alındı. Isparta Belediyesi Veterinerleri de bölgeye gelerek incelemede bulundu. Veterinerler tarafından, sağ kalan 2 yavru köpek barınağa götürülerek tedavi altına alındı. Tarım İl Müdürlüğü görevlilerinin incelemeleri sonucunda ölen hayvanlar belediye temizlik işleri ekibi tarafından toplanarak bölgeden uzaklaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.