Köprü Çötü 1 Kişi Ağır Yaralı

Yenişarbademli ilçesinde yapımına başlanan ve Yenişarbademli ile Kurucuova köyünü bir birine bağlayan köprü genişletme çalışmaları sırasında köprü tamamen çöktü.1 kişi ağır yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2013 11:12
Köprü Çötü 1 Kişi Ağır Yaralı

Bugün saat:12:30 da Kurucuova köyü köprü genişletme çalışmaları yapılırken, köprünün bir anda çökmesi sonucu meydana gelen olayda 1 işçi ağır yaralandı.
Taşeron firma işçisi olduğu öğrenilen Abit Duydu (1976 D.lu) isimli şahıs köprü inşaatında demir döşediği esnada köprünün çökmesi ile birlikte yaklaşık 2 ton demirin altında kaldı.

Çökmenin etkisi ile enkaz altında kalan işci Abit Duydu diğer çalışan arkadaşları tarafından enkazdan çıkartıldı ve 112 den yardım istendi.
Olay yerine çağırılan Yenişarbademli Devlet Hastanesine ait 112 ekipler tarafından ilk müdahalesi yapılan işçi Abip Duydu Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ilk tedavi yaparak yaralıyı Şarkikaraağaç devlet hastanesine sevk etti orada yapılan kontrollerde yaralının akciğer kısmından darbe aldığı ve hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Yüklenici firma yetkilileri tam donanımlı önlemler altında çalıştıklarını olaydan dolayı üzüntü yaşadıklarını ve göçüğün neden meydana geldiğini bilmediklerini ve daha büyük bir felaket yaşanmadığı için şükrettiklerini dile getirdi.

Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Isparta Devlet Hastanesine sevk edilen Abip Duydu’nun hayatı tehlikesinin olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili Yenişarbademli İlçe Jandarma Komutanlığı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.