Korkmaz Ak Partili Vekilleri Eleştirdi

Ispartanın hayati önem taşıyan konularını TBMM ve Türkiye gündemine taşıyor olmam iktidar partisi milletvekili arkadaşlarımızı oldukça rahatsız ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2012 13:37
Korkmaz Ak Partili Vekilleri Eleştirdi

Ispartanın hayati önem taşıyan konularını TBMM ve Türkiye gündemine taşıyor olmam iktidar partisi milletvekili arkadaşlarımızı oldukça rahatsız ediyor.

Ispartanın hayati önem taşıyan konularını TBMM ve Türkiye gündemine taşıyor olmam iktidar partisi milletvekili arkadaşlarımızı oldukça rahatsız ediyor olacak ki durmadan yerel gazetelerimize hakkımda açıklamalar yapıyorlar.

Ben muhalefet partisi milletvekiliyim, en önemli görevim Isparta’nın sorunlarını, eksikliklerini dile getirmek, bu konular üzerine dikkat çekmek ve bunların çözülmesi için Ankara da gerekli baskıyı yetkililerin üzerinde kurmaktır. İktidar partisi milletvekili arkadaşımız, Haziran 2012 seçiminden bugüne kadar, Mecliste Isparta için bir tasarı, bir teklif dahi vermemiş ama MİT için kanun teklifi veriyor, işte ben buna itiraz ederim, iktidar partisi milletvekilleri seçim bölgesinin tüm menfaatlerini korumak zorundadır, Isparta’nın devlet yatırımlarından mümkün olduğunca çok faydalanmasını sağlamaktır. Isparta bölge müdürlüklerini kaybediyor, duble yol yatırımından faydalanamıyor, 2004 yılından beri tren seferleri durdurulmuş, işsizlik giderek artıyor, batak kredi miktarı artıyor, teşvik kanunda ki yanlışlıktan dolayı neredeyse bütün sanayimizi afyon, denizliye kaptırmışız, Isparta en çok göç veren illerden birisi olmuş. Ben bunlar karşısında susayım mı, bunların hesabını hükümete değil de gidip kanarya sevenler derneğine mi sorayım? Partim ve ben Ispartalı hemşerilerimizin hakkını, hukukunu korumak için gerekli çalışmaları hemşerilerimizle birlikte yapıyoruz. İktidar partisi milletvekili arkadaşlar Isparta için yaptığım hiçbir çalışmaya destek vermediler, görmemezlikten geldiler. 3 Ocak 2012 tarihinde “Isparta ve bölgesinde son yıllarda sanayileşmenin irtifa kaybetmesi ve üretimin sürekli olarak düşmesi” konusunda araştırma önergesin verdim niçin iktidar partisi milletvekili olan arkadaşlar buna destek vermedi, hep birlikte bu sorunu araştırabilir yasal düzenlemeler dahil çözüm önerisi bulabilirdik. Sadece gazetelere demeç verirken “birlik olalım” demek yeterli değildir. Kaldı ki hangi konuda Isparta için destek istemişler de vermemişiz? Ispartalının bunları görmediğini mi sandınız. Isparta için hayırlı bir şeyler yapsınlar, bizler de arkasında olalım. Ispartalı hemşerilerimin bütün sorunları, Isparta’nın uğradığı bütün haksızlıkları dile getirmeye devam edeceğim. Benim iktidar partisi milletvekili olan arkadaşlara tavsiyem; Ankara da Isparta için daha çok çalışmaları, Isparta’nın hakkını hukukunu dillendirmeleridir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.