Korkmaz: AKP, Birlik Olalım Çağrıma Cevap Vermedi

Korkmaz, AKP Isparta Milletvekilleri kanun teklifine imza atmayarak Isparta’nın 2. Bölgeden 5. Bölgeye alınmasına destek olmadıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2013 11:08
Korkmaz: AKP, Birlik Olalım Çağrıma Cevap Vermedi

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz Isparta’nın teşvik programında 2. Bölgeden 5. Bölgeye alınması için hazırlamış olduğu kanun teklifini diğer Isparta Milletvekillerinin imza atması için beklettikten sonra TBMM Başkanlığına verdi.

Korkmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ekonomi devi sayılabilecek illerle birlikte 2. Bölgede yer alan Isparta Teşvik Programı ile büyük bir yanlışlığa kurban edilmektedir. Isparta’mızı 2. Bölgeden 5. Bölgeye alınmasını sağlayacak kanun teklifini hazırladım ve Isparta Milletvekillerimize bir çağrıda bulundum “bu kanun teklifini hep birlikte verelim, bu konu siyaset üstü bir konudur” dedim fakat AKP Isparta Milletvekilleri bu konuya da duyarsız kaldılar.

MHP Grubu olarak bu kanun teklifinin arkasında duracağız, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AKP Grup Başkanvekilleri ile görüşeceğim, bu kanunu Meclisten çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Teşvik Programında Isparta’nın 2. Bölgeden 5. Bölgeye alınması için taşın altına elimi değil gövdemi koyacağım. AKP Isparta Milletvekilleri de Isparta’nın 2. Bölgeden 5. Bölgeye alınması hususunu niçin desteklemediklerini Isparta kamuoyuna izah etmek zorundadır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum