Korkmaz AKP’li Vekilleri Suçladı

Süleyman Demirel Havalimanı Başmüdürlüğü kapatılarak Havalimanı Müdürlüğüne dönüştürüldü. Milletvekili Korkmaz bu konuyla ilgili açıklamasında “Biz uyarmıştık. AKP Milletvekilleri bana destek olsaydı bunu engelleyebilirdik” dedi.

Yayınlanma:
Korkmaz AKP’li Vekilleri Suçladı

Süleyman Demirel Havalimanı Başmüdürlüğü kapatılarak Havalimanı Müdürlüğüne dönüştürüldü. Milletvekili Korkmaz bu konuyla ilgili açıklamasında “Biz uyarmıştık. AKP Milletvekilleri bana destek olsaydı bunu engelleyebilirdik” dedi.

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, “Isparta İl sınırı içerisinde bulunan Süleyman Demirel Havalimanı 1997 yılından bugüne kadar “Havalimanı Başmüdürlüğü” statüsünde Isparta’ya ve bölge illerimize hizmet vermekteydi. Fakat AKP iktidarı Havalimanı Başmüdürlüğünü Isparta’ya, Ispartalıya, bölge insanımıza çok gördü ve bütün uyarılarıma, bütün çabalarıma rağmen Havalimanı Başmüdürlüğünü kapattı.

Aylar önce havalimanı başmüdürlüğünün kapatılmasının gündemde olduğunu Isparta kamuoyu ile paylaştım ve 20 Aralık 2012’de Ulaştırma Bakanına yazılı cevaplaması için soru önergesi vererek bu konuyu meclis gündemine taşıdım. İktidar partisi Isparta milletvekilleri bu konuyla ilgilenmek yerine beni suçladılar, Sayın Recep Özel benimle ilgili aynen şu ifadeleri kullandı: “Gece rüyasında mı görüyor? Başka alemlerde mi yaşıyor?

Bu nereden çıktı.” Sayın Recep ÖZEL’in ne Isparta da olanlardan haberi var nede Ankara’da Isparta için yapılan çalışmalardan. Hükümet durmadan Isparta’yı buduyor AKP Milletvekilleri herkes gibi sadece izliyor. Isparta’da kurumlar kapatılıyor, AKP Isparta Milletvekilleri bunu gazetelerden öğreniyor. 2012 yılında uyardım Havalimanı Başmüdürlüğünün kapatılması gündemde dedim, eğer AKP milletvekilleri bana destek olsaydı bunu engelleyebilirdik” dedi.

Korkmaz açıklamasında, “Bundan Sonra Havalimanı Başmüdürlüğünün kapatılması ile bünyesindeki şube müdürlükleri kapatılacak, personel sayısı azalacak, bütçesi yarı yarıya düşecek, büyük atılımlar yapmasını istediğimiz havalimanımız 24 saat hizmet verme esasından çıkacak. Bu karar ile birlikte yurtdışı seferlerinin yapılamaması yönünde büyük bir tehlike oluştu.

Ulaştırma Bakanımız Isparta’yı ziyaret ediyor bundan iki hafta sonra havalimanı başmüdürlüğünün kapatılma yazısı Isparta’ya geliyor. Bakalım Sayın ÖZEL, bu gelişmelerden sonra bizlerden özür dileme erdemini gösterebilecek mi? Yoksa yine laf kalabalığı ile bunları unutturmaya mı çalışacak.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum