Korkmaz Bakan Çelik'le Görüştü

SDÜ'de yaşanan taşeron sancısını meclis gündemine getiren MHP Milletvekili Korkmaz, konuyu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e bizzat iletti. İşte Bakan Çelik'in taşeron çözümü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2015 17:04
Korkmaz Bakan Çelik'le Görüştü

BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde yaşanan taşeron işçi sancısını bir süredir gündeme getiriyoruz.

Konuyu TBMM'de gündeme getiren MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, yaklaşık 1 haftadır konuyla ilgili hala bir adım atılmamaış olması üzerine bugün bir kez daha TBMM  Genel Kurulunda konuştu.

TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasının ardından komisyonda olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile bizzat görüşen Korkmaz, Bakan Çelik'ten önümüzdeki hafta sonuna kadar bütün kurumlara asli büro görevlerini yapan personelin idari görevlerine devam etmeleri yönünde yazı gönderileceği sözünü aldı.

Korkmaz konuyla ilgili açıklamasında "Taşeron işçilerin sorunları hakkında TBMM Genel Kurulunda yaptığım konuşmanın ardından Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonuna gidip Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk ÇELİK ile bizzat görüşerek taşeron işçi kardeşlerimizin sorunlarının henüz çözülmediğini kendisine ilettim. Sayın Bakan önümüzde ki hafta sonuna kadar bir Genelge yayınlayacağını ve bu genelgede kurumların asli büro görevlerini yapan arkadaşlarımızın idari büro çalışmalarına devam edeceği hususunun yer alacağını bana ifade etti. İlgili arkadaşların bilgisine sunarım" dedi.

TAŞERON İŞÇİLER DİKEN ÜSTÜNDE

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum