Korkmaz 'dan Vekillere Çağrı

Tüm Milletvekillerine çağrımı yineliyorum “Gelin Isparta için güç birliği yapalım” MHP Isparta Milletvekili KORKMAZ gündemle ilgili konuları değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2012 13:52
Korkmaz 'dan Vekillere Çağrı

Isparta sahip olduğu birçok kamu kurumunu, bölge müdürlüklerini kaybettiğinden dolayı Isparta kamuoyu üzgün ve tedirgin, herkesin aklında şu soru var: Sırada hangi kurum var? Bu tedirginliği mutlaka ortadan kaldırmalıyız. Isparta yerel basını, siyasi parti teşkilatları bu konuda Ispartalı hemşerilerimiz iyi bir şekilde bilgilendirerek güçlü bir kamuoyu oluşmasını sağladı.

İktidar partisi milletvekili arkadaşlarımız ve iktidar partisi il teşkilatı bu konuda sessiz kalmayı tercih ettiler, bu konuları dile getirenleri “neden bu konuları dile getiriyorsunuz” diye suçladılar. Fakat Isparta için çok önemli olan bu konuları kısır siyasi çekişmelere kurban etmeyelim. Yaklaşık iki hafta önce diğer milletvekili arkadaşlarımıza seslenmiştim “birlikte hareket edelim, Isparta’nın menfaatleri için her türlü konuda destek vermeye hazırım” fakat bu çağrıma henüz olumlu bir cevap alamadım.

Bu çağrımı yineliyorum “Isparta Kamuoyunun bilmesini isterim ki hiç bir şey için geç değildir, iktidar partisi milletvekili arkadaşlarımıza buradan sesleniyorum; ne yapılması gerekiyorsa birlikte hareket edelim Isparta için güçlerimizi birleştirelim.

Ben muhalefet milletvekili olarak konunun siyasete alet edilmeden çözülmesi taraftarıyım. Isparta’yı çaresizliğe yada kısır siyasete mahkum etmeyelim.” dedi. KORKMAZ, kendisinin sert bir üslup kullanarak muhalefet yaptığı eleştirilerine ise; “şu hususun bilinmesini isterim ki; ben muhalefet partisi milletvekiliyim, en önemli görevim Isparta’nın sorunlarını, eksikliklerini dile getirmek, bu konular üzerine dikkat çekmek ve bunların çözülmesi için Ankara da gerekli baskıyı yetkililerin üzerinde kurmaktır.

Bir sonuca ulaşmak için zaman zaman sesimi yükselteceğim. İktidar partisi bundan rahatsız olacağına, bize cevap yetiştirme işine soyunacağına, bize cevaplarını Isparta’ya hizmet ederek versinler. Güzel Isparta’mızın sorunlarını gerek Ankara da gerek Isparta da dile getirmeye devam edeceğim.” şeklinde bir açıklama getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.