Korkmaz ile Yalçın'ın Söylemleri Arasında Yaman Çelişki

Yalçın; ' Valimizin yanındayız' dedi. Korkmaz;Yokluğunuz fark edilmedi bile' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2012 16:11
Korkmaz ile Yalçın'ın Söylemleri Arasında Yaman Çelişki


MHPİl Başkanı İsa Yalçın; Vali Memduh Oğuz'u makamında ziyaret ettikten bir gün sonra, MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz; Vali Memduh Oğuz'a sert eleştirlerde bulundu.

İsa Yalçın'ın bu ziyaretinden 1 gün sonra Milliyetçi Hareket Partisi Miletvekili Nevzat Korkmaz, Isparta Valisi Memduh Oğuz'u topa tutarcasına sert ifadelerle basın açıklaması göndermesi akıllarda soru işareti bıraktı.

İSA YALÇIN; 'VALİMİZİN YANINDAYIZ'

Uluslar arası Gül Halı festivalinin hemen ardından Isparta Valisi Memduh Oğuz'u makamında ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın; Kamuoyunda konuşulan bir takım yanlış anlaşılmaları yüz yüze görüşme imkanı olduğunu ifade ederek, amaç Isparta ile ilgili konular olduğunda her zaman ilgili hangi makamsa görüşmelerimiz olmakta, hele hele bu ilimizin valisiyse kendilerinin yanında olduğumuzu ifade etmek istedik. Kamuoyunda konuşulan bir takım yanlış anlaşılmaları yüz yüze konuşup fikir alışverişinde bulunmak en doğrusudur. Bu konularla ilgili olarak Sayın valimizle bir görüşme yaptık ve çok memnun bir şeklide de ayrılıyoruz” dedi.

VALİ BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ETMİŞ

Ayrıca stadyumlarda yapılan etkinliklerden hemen sonra da belediye başkanımızı telefonla arayarak tebrik ettim, çünkü 20-25 bin kişinin katıldığı bir organizasyonu üstelikte hiçbir problem çıkmadan başarılı bir şeklide gerçekleştirilmiş olması çok önemliydi. O bakımdan herhangi bir kişiyi veya müesseseyi kırabilecek söz bize yakışmaz, biz böyle bir şey söylemeyiz. Gelecek sene de bu etkinlik yapılacak olsa benim düşüncem yine aynıdır. İnşallah vilayetin önünde büyük bir platform kurarak herkesin rahatlıkla görebileceği şekilde yapılmasını isterim.

MHP MİLLETVEKİLİ NEVZAT KORKMAZ; Yokluğunuz fark edilmedi dedi.

Son zamanlarda Isparta Valisi Sayın Oğuz’un söylem ve davranışları maalesef binlerce yılda inşa edilmiş Türk Devlet Geleneğine ve devlet adamlığı ölçülerine uymuyor!... Olmaması gereken yerde bu beyefendi var ve bir siyasetçi edası ile sarf ettiği sözlerle anılır oldu.

Valiye yakışan devlet adamlığına talip olmasıdır. Meslek hayatının sonuna gelmiş bir kişi olarak arkasından şükran ve hayır dua edilecek bir mesafede kalmasıdır.

Korkmaz: Doğrusu 25 bin Ispartalının katıldığı bu geceye katılmamanız için söylenilecek fazla bir şey yok, Sayın Vali!… Yokluğunuz fark edilmedi bile!'dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum