Korkmaz Kanada Yolcusu

TBMM’nin Parlamentolar Arası Birlik komisyonu üyesi olan MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz 20 -28 Ekim tarihleri arasında Kanada da yapılacak olan Parlamentolar Arası Birlik 127’nci Genel Kurul toplantısına katılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2012 17:30
Korkmaz Kanada Yolcusu

Korkmaz yaptığı açıklamada: “Parlamentolar Arası Birlik Genel Kurulu Kanada da gerçekleştirilecek. Bu toplantı mübarek kurban bayram ile aynı tarihte!...

Bugüne kadar Mübarek Bayramlarımızı Isparta da ailem, hemşerilerim ve dava arkadaşlarım ile geçirmeye özen gösterdim. Kanada da yapılacak olan toplantıya TBMM adına katılacağımdan dolayı Mübarek Kurban Bayramını hemşerilerim ile birlikte Isparta da geçiremeyeceğimi üzülerek bildiririm.

Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik eder, aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu bayramlar dilerim. Ayrıca mübarek kurban bayramının Türk ve İslam Alemine huzur ve başarı dolu günler getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum