Korkmaz: 'Recep Bey Kendi İşine Baksın'

CHP’li Öner’in Yalvaç’ta destek istediği MHP’li Nevzat Korkmaz ise AK Parti adayı Recep Özel’e, “kendi AKP’li kardeşlerine sahip çıkmaya çalışsın” diye seslendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2011 19:19
Korkmaz: 'Recep Bey Kendi İşine Baksın'

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Ali Haydar Öner’in Yalvaç ziyaretinde, “Nevzat’ta bizden, Nevzat’ı da İrfan’ı da göndereceğiz” sözleri AKP ile MHP’yi karşı karşıya getirdi. CHP’li Öner’in bu çıkışını AKP’li Recep Özel’in “Gerçek ülkücü kardeşlerimin bu oyuna gelmeyeceklerine inanıyorum” sözleri takip etti.

CHP’li Öner’in Yalvaç’ta destek istediği MHP’li Nevzat Korkmaz ise AK Parti adayı Recep Özel’e, “kendi AKP’li kardeşlerine sahip çıkmaya çalışsın” diye seslendi. Korkmaz, “Ben her 2 partinin adayına da kendi siyasetlerini yapmalarını, ellerini MHP’nin ve ülkücü tabanın üzerinden çekmelerini tavsiye ederim. MHP, 42 yıllık köklü bir partidir. Ne zaman, nerede, nasıl duracağını iyi bilir. Herkes kendi söylemini dile getirsin, MHP üzerinden siyaset yapmaya kalkmasın. Recep beye tavsiyem; ülkücü kardeşleri herhalde yeni aklına geliyor; MHP’ne tabi olmayı, ülkücü harekete tabi olmayı bir hakaret kabul eden bir Genel Başkanın altında siyaset yapan Recep beye ülkücü kardeşlerim lafı, çok suni duruyor” dedi.

Korkmaz: “Başka aday yok muydu?”
MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, AKP’li Recep Özel’in bir dönem aradan sonra tekrar aday yapılmasını da eleştirdi. Korkmaz, “AKP Isparta içerisinde bir başka değerli evladını bulamamış olmalı ki gitti yine onu aday yaptı” dedi. Korkmaz, “Kendi işine baksın, kendi AKP’li kardeşlerine sahip çıksın. Bir önceki dönemde de milletvekiliydi. Sahiplik meselesinde sınıfta kaldığı için ara verilmişti. Ancak AKP, Isparta içerisinde bir başka değerli evladını bulamamış olmalı ki tekrar onu aday yaptı” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum