Korkmaz 'Sağlık Bakanlığı Gelendost'u Unuttu'

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz Isparta'nın sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2012 17:24
Korkmaz 'Sağlık Bakanlığı Gelendost'u Unuttu'

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz Isparta'nın sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor.

KORKMAZ bu sefer Gelendost da uzman doktor bulunmamasını gündeme getirdi ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın yazılı cevaplaması için soru önergesi verdi.

Milletvekili KORKMAZ şu açıklamalarda bulundu; "Yaklaşık 17.000 insanımızın yaşadığı Isparta'nın Gelendost İlçesinde 57. Hükümet Döneminde yapımına başlanan 50 yataklı ve 10 adet lojmanlı Gelendost Devlet Hastanesinin inşaatı AKP hükümeti tarafından ancak 10 yıl geçtikten sonra tamamlanabilmiştir fakat bu bina da hizmet verecek gerekli personel ve uzman hekim ataması yapılamamıştır. Hastane binası var ama uzman doktor yok, bu olay mizah kitaplarında bile yok… İnsan sağlığı çok önemli bir konudur ve Gelendostlu hemşerilerim adına bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağım ve çözüme kavuşturulması için çalışacağım"dedi.

MHP Milletvekili KORKMAZ'ın Sağlık Bakanına yönelttiği sorunlar şunlar:

1.17.000 nüfusu ve tam teşekküllü bir hastane binası bulunan Gelendost İlçesine Bakanlığınız tarafından niçin hiç bir branşta uzman doktor ataması yapılmamıştır?

2.17.000 nüfuslu bir ilçede hiçbir uzman doktorun bulunmaması AKP'nin sağlık politikalarının bir parçası mıdır yoksa sağlık hizmetleri açısından bir iflasın göstergesi midir?

3.Bundan sonraki uzman doktor atamaları yapılırken Gelendost ilçemiz yine göz ardı edilerek, Gelendostlu hemşerilerimize hastalandıkları zaman diğer ilçelere ve il merkezine gitmesini mi tavsiye edeceksiniz?

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.