Korkmaz’dan Gaziler Günü Mesajı

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Gaziler Günü nedniyle yayınladığı mesajında, cesaret timsali gazilerimizin hak ettiği saygıyı görmesi gerektiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2012 11:53
Korkmaz’dan Gaziler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, mesajında “Gösterilen üstün cesaret ve örnek alınacak vatan sevgisiyle kazanılan gazilik unvanı, milletimizin bağımsız ve hür yaşamasının bir gereği olarak nesilden nesile geçen manevi bir değerdir. Vatanımızın selameti, milletimizin bağımsızlığı ve aziz varlığının devamlılığı uğruna; üzerlerine düşen her sorumluluğun gereğini sonu ne olursa olsun yapmış olan gazilerimizi sadece bu günle hatırlamak elbette doğru ve yerinde olmayacaktır” dedi.
Korkmaz, “Haince kurulmuş tezgâhları bozarak, saldırıları bertaraf ederek, aziz millet varlığı için kendisini düşünmeden feda eden cesaret timsali gazilerimizin, toplumda hak ettiği ilgi ve saygıyı görmesi en samimi dileğimdir. Hoşgörü, af, barış, demokratik açılım gibi kavramlar eşliğinde yürütülen ayrışma ve bölünmeye giden tehlikeli sürecin sonuca ulaşamayacağı, bu anlamlı günde tüm kesimler tarafından bilinmelidir. Dün olduğu gibi bugünde, aziz vatanımızı parçalamaya, bağımsızlığımızı yok etmeye niyeti olanlara karşı yüksek bir milli şuurla mücadele etmiş ve halen hayatta olan bütün gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.