Korkmaz'dan Hükümete Ağır Hatırlatma

TBMM'de görüşülen Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapılmasına Dair getirilen Torba Kanun üzerine söz alan MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, hükümete İngiliz Viski Şirketlerinin vergi cezalarına getirilen affı hatırlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2013 12:12
Korkmaz'dan Hükümete Ağır Hatırlatma

TBMM'de görüşülen Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapılmasına Dair getirilen Torba Kanun üzerine söz alan MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz; Evrensel kabuller demektedir ki: Kişi istemese de vücut bütünlüğü ve ruh sağlığını devlet korumakla mükelleftir. Elbette, alkolle mücadelede ortaya konacak tedbir ve müeyyideler de toplumsal destek ve mutabakatı esas almalıdır. Getirilen ceza ve müeyyideler suç olarak tanımlanan fiillerle orantılı ve önleyici nitelikte olmalı, insaf ve adalet duygularını yerle yeksan etmemelidir diyen Korkmaz 2010 Yılında AKP'nin İngiliz viski şirketlerinin 500 milyon doları bulan vergi cezalarına af getirmesini hatırlatarak, "AKP’nin bu vebali hem dinî hem de millî vebal değil de nedir? Bunu yaptıktan sonra bu konudaki samimiyetinize nasıl inanacağız? Kendi içinde ayrı, vatandaşa ayrı lisan kullanan AKP’nin hayır hasenat ile anılmasını bu yüzden mümkün görmüyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.