Korkmaz'dan Köşk Eleştirisi

Isparta İl Özel İdaresi Bütçesi’nin İl Genel Meclisinde kabulünden sonra MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz Isparta Özel İdaresi Bütçesi’ni TBMM Gündemine taşıdı ve çarpıcı bir karşılaştırma yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2014 17:18
Korkmaz'dan Köşk Eleştirisi

Nevzat Korkmaz Isparta bütçesi ile ilgili konuşurken AKP Isparta Milletvekillerine de bir çağrıda bulundu.

Korkmaz konuşmasında ; “ Isparta 300 Milyon TL talep etti. Isparta’nın 2015 yılı bütçesi yaklaşık 50 Milyon TL olarak onaylandı.” dedi.

Korkmaz,  “Kaçak Saraylara para bulan AKP’nin söz konusu kamu hizmeti olunca, söz konusu Isparta olunca tasarruftan bahsettiğini, “napalım devletin bütçe imkanları bu kadar” diyor" ifadelerini kullandı. 

Korkmaz, konuşmasında hükümeti sert bir dille eleştirerek, “Parası varsa devletin, Hükûmetin; işçiye verecek, memura verecek, emekliye verecek, çiftçiye verecek. Saray, Cumhurbaşkanına layık oluyor da bu kesimlere insanca yaşam neden çok görülüyor ve neden sadece o zaman bütçe imkânları diyorsunuz. Kaçak Sarayın neredeyse 50 tane Isparta bütçesi demektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum