Korkmaz’dan Şehit Evine Ziyaret

Teşkilat programları ve çeşitli ziyaretler nedeni ile Isparta'ya gelen MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz; Şehit Uzman Çavuş Ömer Tunçbilek’in Eğirdir’in Gökçehöyük Kasabasındaki baba ocağını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Korkmaz’dan Şehit Evine Ziyaret

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz beraberinde MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, Seçim Koordinasyon Başkanı İzzeddin Dikmen ve teşkilat üyeleri ile birlikte Şehit Uzm. Çvş. Ömer Tunçbilek’in babası İbrahim Tunçbilek ve ailesini Gökçehöyükte’ki evlerinde ziyaret etti.

Şehidimizin ruhuna okunan duaların ardından, “Vatan olmanın şartının uğruna Şehit olan yiğitlerin olması gerektiğini” söyleyerek acısını kalbine gömdüğü ve dik duruşunu sürdürdüğü gözlemlenen baba İbrahim Tunçbilek, bugünkü ve oğlunun yaralı olarak götürüldüğü Ankara GATA’daki tedavisi süresince ziyaretleri ile ilgisi için Korkmaz’a ve ailesini bugüne dek yalnız bırakmayan yetkililer ve tüm kasaba halkına teşekkür etti. Oğlunun Şehadeti ile evine asılan Ayyıldızlı Bayrağı asla indirmeyeceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.