Korkmaz'dan Sert Çıkış "Çok Oluyoruz"

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz TBMM'de görüşülen 4.Yargı Paketi Tasarısının 2. bölümü üzerine yaptığı konuşmasında hükümeti sert sözlerle eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2013 13:28
Korkmaz'dan Sert Çıkış "Çok Oluyoruz"

Bu çözüm dediğiniz bölünme sürecinde biz milliyetçiler olarak planlarınızı engelliyoruz bu nedenle; "Çok Oluyoruz" dimi? Diyen Korkmaz, “Bu Vatanı 3-5 PKK teröristine ve onun şak şakçılarına bırakmayacağız” dedi.

PKK İLE AL GÜLÜM VER GÜLÜM – BDP’NİN AĞZI KULAKLARINDA
Görüşülmekte olan tasarı’nın AHİM karaları doğrultusunda gerekenleri yapıyoruz şeklinde gerekçelendirildiğini görüyoruz. Halbuki gerçek amaç terörist örgüt ile yapılan pazarlıklar sonunda eli kanlı örgütün sorunlarını çözmek, verilen tavizleri hayata geçirmektir. Al gülüm ver gülüm taviz yasalarından biridir. Zaten bunun böyle olduğu BDP Milletvekillerinin ağzı kulaklarında olmasından bellidir.

MİLLİYİZ - MÜSLÜMANIZ DEDİNİZ
Sizleri kutlarım değerli AKP milletvekilleri. Milliyiz - Müslümanız diye diye milletin tertemiz oylarını aldınız götürdünüz PKK’nın emellerine ortak ettiniz.

Hükümete soruyorum. Herkes soruyor. Terör örgütü adına dağa çıkmış, suç işlediğini yöredeki çocukların bile bildiği, adam öldürmüş eli kanlı katillerin güvenlik güçlerinin gözünün içine baka baka, elini kolunu sallaya sallaya yurt dışına çıkışlarına hangi hukukla müsaade edilecektir.

BAŞBAKAN’IN EŞREF SAATİ – KANUNSUZ EMİR !
Ben müsaade veriyorum diyen sayın Başbakan, sen kral mısın, padişah mısın. ? Yaptığının hukukun neresinde olduğunu millete bir izah et. Hukuk fakültesi talebelerinin bile bildiği bir şey var, ‘Kanunsuz emir’ konusu. Suç teşkil eden hiçbir emir uygulanamaz. Yazılı emirde olsa emri uygulayan sorumluluktan kurtulamaz.

Çok gördük bugüne kadar Başbakan’ın eşref saatine göre verdiği ve sonra da inkar ettiği sözlerini. Bu sözlere güvenerek yola çıkacak ve suça iştirak edecek yetkilileri adaletin pençesinden kim kurtaracak.

NE ÇABUK UNUTTUNUZ ŞEHİT SAVCIYI ?
Sayın Adalet Bakanı PKK’nın çözüm projesinde siz tarafsız değilsiniz. Kolluğun adli Amiri Cumhuriyet Savcılarınız. Siz savcıların ve kolluğun yanında olacaksınız. Ne çabuk unuttunuz Tunceli – Ovacıkta şehit edilen savcıyı. Şehit Murat Uzun’u. PKK’lı bir kadın terörist tarafından başından vurularak şehit edilen Savcıya ve ailesine ne çabuk sırtınızı döndünüz. Bu şehidin hukukunu siz savunmayacaksınız da kim savunacak..

TUTTURULMUŞ BİR NAKARAT : KAN AKMASIN ANALAR AĞLAMASIN BARIŞA NEDEN KARŞI ÇIKIYORSUNUZ
Önce şu PKK ağzına benzeyen ağzımızı bir düzeltelim. Barış iki ülke arasında olur. Asayiş dersiniz. Huzur dersiniz. Ancak PKK’nın jargonunu kullanamazsınız. Artık PKK ile aynı dili kullanmak dahi sizi rahatsız etmez olmuş. Yazık.

PKK’NIN KANIN AKMASINI DURDURACAK TAAHHÜDÜ YOK !
Bir yalancı hayalin arkasından koşan çocuklar gibi kendinizi neyle avutuyorsunuz. İmralı tutanaklarına bakın. Apo denen katil diyor mu ki, PKK’yı dünyanın en eli kanlı terör örgütünü lav ediyorum. Hayır. Diyor mu silahlı eylemlerden vazgeçiyoruz. Hayır. Aksine gerilla diyor çekildiği yerde daha da güçlü olacak. Bu kafa ile PKK sınırın öbür tarafına geçti diyelim. Bölgede yeniden silahlanması çok mu zor. Yahut sınırı geçip Türkiye’de yeniden silahlanması çok mu zor. Apo denen katil diyor mu ki PKK siyasi hedeflerinden yani milli ve üniter yapı dışında federasyon veya devlet kurma hedeflerinden vazgeçtim.

MERCİMEK KADAR AKLI OLANA SORMAZLARMI ?
O zaman sayın Başbakan, sormazlar mı ? Eli kanlı teröristlerle neyin pazarlığını yapıyorsun. İstekleri olmazsa binlerce militanımla bu millete karşı saldırım tehdidinde bulunan bu bebek katili ile neyi konuşuyorsunuz ? Bunları sorduğumuzda PKK’lılar orada dururken Türk Milliyetçilerini hedef gösteriyor ve saldırıyorsunuz.

SAVCILIK VE MİT’E MHP İÇİN TALİMAT VERİLİYOR
Savcılıklara talimatlar veriyorsunuz. Çabuk dava açın diye. MİT’e MHP’yi bitirme talimatı gazetelerde. Demişler adamın biti kanlanınca nereden geldiğini unuturmuş. Sen değil misin milletime hizmet ederken beni içeri attılar diye senelerce sızlanıp milleti istismar eden. Nereden nereye. Mağdurluktan mağrurluğa. Size yakıştı sayın Başbakan.
Kendilerini yüce dini mübarek vatanı için vakfetmiş Ülkücüler, Allah yolunda yürümeyi her türlü vaadin üzerinde görmüş Türk Milliyetçileri bu kuru tehditlerden mi korkacak?.

AYAKLAR ALTINA ALINAN TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ BUDUR
Beyler bu dava boş vermişlerin, boşluğa düşmüşlerin, nemelazımcıların inadına Hz. İbrahim’in putları yıkan baltası, iki cihan güneşi sevgilinin sevdası, Papaya diz çöktüren TÜRK Milletinin kavgasıdır. Türklüğü sapkınlık , İslam’ı da Anadolu’nun gönül pınarında, uçsuz bucaksız maneviyat deryasında değil de başka su birikintilerinde arayan sayın Başbakan ve onun yol arkadaşlardır. İşte ayaklar altına aldığınız Türklük ve Türk Milliyetçiliği budur..

PKK yerine saldırın diye talimat verdiğiniz Milliyetçi Hareket Partisi budur. Önce ülkem ve milletim sonra partim düsturunun ifadesi de budur.
Göğsünün vatana siper edenleri zindanlara, vatana kastedenleri de sokaklara gönderirken, süslü nutuklar atıp eli kanlı teröristlerle pazarlık yapan sayın Başbakan ve taifesine tüm ülkücüler olarak diyeceğimiz odur ki, Türk milliyetçileri bu vatana sevdalıdır. Peygamberimizin övdüğü bu aziz milletin aşığıdır. Bu öyle bir sevda ki şehit Yusuf İmamoğlu’nun üç günlük aç karnıyla milletini zenginleştirme kavgası vermesi kadar karşılıksızdır. Türk’üm diyemeyen sizlerin kitabında da bu aşkın tarifi yoktur. Anlayamazsınız.

YAPILANLARIN HESABI VERİLECEK
Cüce kişilik ve zihniyetleri ile Türk Milletinin evlatlarına hor bakmalarını, PKK şerefsizleri dururken Türk Milliyetçilerini hedef almalarını sineye çekebiliriz. Çünkü biz kişisel alacağımızı ilahi adaletin tecelli edeceği mahkeme-i Kübra’ya bırakıyoruz.

Ancak Türk Milletine hakaretin, Türk Milletine ihanetin hesabı illaki bu dünyada görülecektir.
Yargı ne iş yapar diyen Sayın Başbakan’da zamanı geldiğinde en başta yargıya hakaret olmak üzere yaptıklarının hesabını adalet önünde verirken, yargının ne iş yaptığını ne işe yaradığını görecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.