Korkudan Altını Islatmıştı

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Sırrı Sakık’ın Devlet Bahçeli için söylediklerine çok sert yanıt verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2013 15:30
Korkudan Altını Islatmıştı

BDP Milletvekili Sırrı Sakık'ın MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili Twitter'dan, "Sen artık Öcalan'ın paltosunu vestiyere asarsın" sözlerine MHP'den tepkiler dinmiyor.

Son olarak Meclis Genel Kurulu'nda hararetli tartışmalara neden olan sözle ilgili son olarak kürsüye gelen MHP Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz mesajı yayınlayan Sırrı Sakık ve teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Korkmaz: Biraz önce bir twitter mesajı aldık. sırrı Sakık'ın Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile ilgili tviti, sizi şımartan AKP'ye, seni böyle konuşturan hükümete ve Başbakan'a yazıklar olsun. Milletin şamarını yediğinizde soluğu İmralı'da alacaksınız. Bu millet Öcalan'ın Kenya'dan getirildiğinde "Ne olur bana bir şey yapmayın" diyerek korkudan altını ıslattığını unutmamıştır." diyerek bu twite çok sert tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum