Korkunun Ecele Faydası Yok

Korkunun Ecele Faydası Yok

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2019 11:43
Korkunun Ecele Faydası Yok

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta bizzat açıklamasına rağmen Isparta için bir takım kesimlerin ‘ittifak’ olacağı yönünde söylemler yayarak algı operasyonu yürütmeye çalıştığını belirterek; “Korkunun ecele faydası yok. Yola devam” dedi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 6 Şubat tarihinde Beştepe’de yaptıkları görüşmenin ardından ortaya atılan ‘İki Parti arasındaki ittifak yapılacak iller arasında Isparta’da var’ söylemleri iki liderin geçtiğimiz gün yaptıkları görüşmenin ardından bir kez daha gündeme geldi.

BAŞDEĞİRMEN; “ISPARTA’DA
İTTİFAK YOK, HERKES İŞİNE BAKSIN”
İki parti arasındaki görüşmelerde ittifak yapılacak illere Isparta’nın da dahil edilmesinin söz konusu olmadığını ifade eden Ak Parti Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bazı kesimlerin bu tür söylemler ortaya atarak toplumda algı operasyonu yürütülmeye çalışıldığını söyledi.

“ISPARTA İÇİN REKOR OY HEDEFLİYORUZ”
31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde mahalle buluşmalarına mahallelerde vatandaşlarla buluşarak yoğun bir şekilde sürdüren Ak Parti Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Bu dava sadece belediye başkanının ya da sadece teşkilat başkanının değil tüm neferler olarak hepimizin davasıdır. Bizler bu yola sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çıktık. Onun için hep birlikte çalışıyoruz ve gayret gösteriyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Isparta’da oyumuzu daha yukarılara çıkararak rekor kırarak Isparta’ya yakışan bir sonucu sandıktan elde edeceğiz. Bir muhabbet olursa bir gayret olursa elhamdülillah orada bir bereket oluyor. Ben ve teşkilattaki arkadaşlarım her gün mahalle ziyaretleri yapıyoruz. Bu ziyaretlerde halkın bize olan teveccühünü, samimiyetini görüyoruz. Sonuçta gittiğimiz her yerde bu bereketi yaşamış oluyoruz. Allah hepsinden de razı olsun” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN ENERJİK
MÜCADELESİ BİZE ÖRNEK”
Tüm çalışmalarda birlik ve beraberlik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Adayı Başdeğirmen; “Isparta’mızda çok şükür mükemmel bir uyumla çalışıyoruz. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın enerjik mücadelesi hepimize örnek oluyor. Kendisi bu konuda da etrafındaki herkesi çalışmaya teşvik ediyor. Bizler de işlerimizi en iyi şekilde yaparsak emin olun buradan alacağımız sonuçlar en başta ilimizin ve ülkemizin gücüne güç katacak, hükümetimizin gücüne güç katacak ve Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katacaktır.

“HER SEÇİM SÜRECİNDE OLDUĞU
GİBİ YİNE ALGI OPERASYONU YÜRÜTÜLÜYOR”
Ancak, son günlerde ilimizde bir algı operasyonudur gidiyor. Neymiş, Isparta’da ittifak yapılacakmış ve mevcut Başkan Günaydın ittifak adayı olacakmış. Böyle bir şey yok. Her seçim öncesinde olduğu gibi bu seçimler öncesinde de bir sürü algı operasyonları oluşturuluyor. Oysa, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görüşmesinin ardından oluşturulan bu tür algılara sayın Cumhurbaşkanımız yaptığı bir mitingde ‘Bazı dedikodular oluşturuyorlar. Neymiş, Ak Parti bazı illerde adayını çekecekmiş. Sakın bu yalanlara aldanmayın. Sakın bu dedikodulara, fitneye, fesada aldanmayın’ sözleriyle en güzel cevabı verdi. İlimizin Milletvekilleri sayın Bilgiç, sayın Özel ve sayın Gökgöz de yaptıkları açıklamalarda Isparta’da böyle bir şeyin olmayacağını kamuoyuna deklare ettiler.

“KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK”
Ancak, görülüyor ki bazı kesimler ve kişiler bizim gümbür gümbür gelişimizden rahatsızlar ve korkuyorlar. Buradan onlara şunu söylüyorum ki, korkunun ecele faydası yok. Durmak yok yola devam. Zira, bunların amaçları bu algı üzerinden Ak Parti’nin oylarının düşmesini sağlamak. Ama söyledikleri şeylerin hiç birinde gerçeklik payı yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum