Korkutan Yangın: 1'i Ağır 4 Yaralı

Korkutan Yangın: 1'i Ağır 4 Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2016 11:48
Korkutan Yangın: 1'i Ağır 4 Yaralı

Şarkikarağaç ilçesinde bir evde çıkan yangında 1'i ağır 4 kişi yaralandı. İki katlı ev ise kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Şarkikarağaç ilçesi Belceğiz köyünde Ramazan Böcek'e ait iki katlı evde saat 02.30 sıralarında yangın çıktı. Evdeki tüplü televizyonun patlaması nedeniyle çıktığı iddia edilen yangında Böcek ailesi evde mahsur kaldı. Vatandaşlar patlama sesiylejandarma ve itfaiye ekipleri bilgi verdi.

Ramazan Böcek'in eşi ile oğlu Mehmet ve kızı Emine Böcek evden kendi imkanlarıyla çıkmayı başarırken 10 yaşındaki Ayşe Böcek içeride kaldı. Bu sırada Mehmet Selçukisimli vatandaş, alevlerin içine girerek 10 yaşındaki Ayşe Böcek'i aldı. İki katlı evde merdivenlerden inemeyen Mehmet Selçuk, Ayşe Böcek ile birlikte balkondan aşağı atladı.Mehmet Selçuk'un ayağı kırılırken, vücudunda ağır yanıklar oluşan küçük kız ambulanslaIsparta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayşe Böcek'in ambulans helikopter ile KocaeliDerince Yanık Ünitesine sevk edilmesi bekleniyor.

Yangında ev kullanılmaz hale gelirken, vücutlarında hafif yanıklar oluşan Mehmet ve Emine Böcek ile ayağı kırılan Mehmet Selçuk da hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelenjandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, itfaiye ekipleri ise yaklaşık iki saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.