Korsan Taksici Engelli Kıza Tecavüz Etti

Diyarbakır'da korsan taksicilik yapan bir şahsın 10 yaşındaki engelli çocuğu evine götürüp tecavüz ettiği iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2014 13:45
Korsan Taksici Engelli Kıza Tecavüz Etti

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Fatih caddesi 86. sokakta meydana geldi. İddialara göre Bağlar Dört yol mevkiinde korsan taksicilik yapan Serkan K. (35), M.Ş (10) adlı engelli çocuğu öğlen saatlerinde kendisine limonata ve simit ısmarlamak maksadıyla evine götürdü.

Taksiciler çocuğu bir süre sonra korkmuş halde sokakta buldu. M.Ş.'nin, Serkan K.'nin kendisini eve götürerek tecavüz ettiğini belirtmesi üzerine esnaf korsan taksicilik yapan Serkan K.'yi dövmeye başladı. Olayın büyümesi üzerine Serkan K. olay yerinden kaçarken M.Ş. nin babasına ve polise haber verildi.

Serkan K. polis tarafından yakalanarak göz altına alındı. Olayın meydana geldiği eve kızgın vatandaşların zarar vermemesi için ise polis zırhlı araçlarla nöbet tutmaya başladı. Çocuğu korkmuş vaziyette bulan Teyfik Fikrek (45) isimli vatandaş olayı şöyle anlattı: Titriyordu. Sorduk ve limonata ve simit alma bahanesi ile eve götürdü ve evde bana tecavüz etti demesi üzerine bende çocuğu alıp taksi durağına gittim. Suratına tükürdüm ve cevredeki vatandaşlar dövmeye başlayınca kaçtı. Şimdi polis tarafından gözaltına alındı" dedi.

M.Ş nin babası H.Ş. ise olayı şöyle anlattı: "Çocuğu karakola götürdük, Devlet Hastanesine götürdük ve rapor aldı polisler. Ben ömür boyunca şikayetçiyim bu şahıstan. Benim çocuğum özürlüdür, trafik kazası geçirdi ve 10 defa kafadan ameliyat geçirdi benim çocuğum."

Gözaltına alınan ve bir çocuğu bulunan Serkan K.'nin eşinin 4 yıl önce kendisini terk ettiği öğrenildi. Tecavüz mağduru küçük çocuk karakoldaki ifadesinin alınmasının ardından ailesine teslim edildi. Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma sürüyor.

mynethaber

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.