'Koşabiliyorken Koş'

Futbol Turnuvası Sona Erdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2018 10:36
'Koşabiliyorken Koş'

Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen 'Koşabiliyorken Koş' projesi’ kapsamındaki Kurumlar Arası Futbol turnuvası sona erdi.

16 takımın katıldığı futbol turnuvasında dün final heyecanı yaşandı. 

Atatürk Stadyumunda oynanan karşılamalar sonunda turnuvanın şampiyonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü olurken, ikinci Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, üçüncü Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü, dördüncü TEİAŞ 7. Bölge oldu.

Düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupaları verildi. Şampiyon takıma madalya ve kupalarını DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber takdim etti. İkinci olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımına kupa ve madalyalarını İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım, Üçüncü olan DSİ 18. Bölge Müdürlüğü takımına ise İl Müdürümüz Murat Gevrek takdim etti. 

Turnuvaya katılım sağlayan kamu kuruluşlarına teşekkür eden İl Müdürümü Murat Gevrek, turnuvanın 'Koşabiliyorken Koş' projesi için farkındalık yarattığını ve bu tür spor etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.