Kotex Krizi Ankaraya Taşındı

Eski Koteks fabrikasının arsasıyla ilgili imar değişikliği kararı kapsamında artan yoğunluğa karşılık gösterilen sosyal donatı alanının şehirden uzak olması gerekçesiyle Bayındırlık ...

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2011 12:41
Kotex Krizi Ankaraya Taşındı

Eski Koteks fabrikasının arsasıyla ilgili imar değişikliği kararı kapsamında artan yoğunluğa karşılık gösterilen sosyal donatı alanının şehirden uzak olması gerekçesiyle Bayındırlık Müdürlüğü’nce 2 kez veto edildikten sonra Belediye Meclisi’nde de reddedilmesi MHP içinde krize neden oldu.

MHP’li 14 Meclis Üyesinin söz konusu değişikliği uygun gören İmar Komisyonu raporuna ‘evet’ oyu kullanırken, Uğur Bestelci ile Seyfettin Kalem’in ‘hayır’ oyu kullanması Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı da kızdırdı.

Pazartesi günü sürpriz bir şekilde Ankara’ya giden Başkan Günaydın’ın Kalem ve Bestelci’yi MHP Genel Merkezi yöneticilerine şikayet ettiği öğrenildi.

Günaydın’ın Ankara programında Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala’nın da yer aldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum