Köy Muhtarları Recep Özel'den Asfalt istedi

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Sütçüler ilçesine bağlı köylerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2011 10:34
Köy Muhtarları Recep Özel'den Asfalt istedi

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, önceki akşam Sütçüler ilçesinde katıldığı iftar yemeğinden sonra muhtarlarla bir araya geldi.

Sütçüler ilçesine bağlı köylerde en büyük sorunun asfalt olduğu ön plana çıkarken, içme suyu ve alt yapı genel sorunlar arasında yer alıyor. Muhtarlar ‘Biz dozer istemekten bıktık’ feryadında bulunurken, ‘aşırı yağış olan bölgedeyiz. Yolarımız her kış kapanıyor. Dozer istiyoruz açılıyor ama asfalt yok’ dediler.

Muhtarları tek tek dinleyen ve gerekli notlarını alan Recep Özel, ‘Gerek incelemeleri yaptıracağım. Sorunların bir an önce çözüme kavuşması noktasında çalışacağız.’ dedi.

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, adaylığı sürecinde gezdiği bütün köylerin sorunlarına hakim olduğu gözlendi. Recep Özel, gerekli planlamaların yapılıp sorunların çözüme kavuşturulacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum