Köy Okulları Canlanıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Topluluğu yürüttüğü “Köy Okulları Canlandırma Projesi” kapsamında Gelincik Köyü İlköğretim Okulu’nda okuyan çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Köy Okulları Canlanıyor

Proje kapsamında köy okulunda bulunan çocuklarla birçok sayıda etkinliklerde bulunan Sosyal Sorumluluk Topluluğu öğrencileri 14 Mayıs Salı günü Iyaşpark AVM ev sahipliğinde 45 kişilik öğrenci grubu ile yeni bir etkinlik daha gerçekleştirdi.

Iyaşpark AVM sponsorluğunda öğrenci grubu sinema ve eğlence merkezinde eğlendiler. My Pide By Dürüm firmasında yenen yemeğin ardında Alışveriş Merkezinden mutlu bir şekilde ayrıldılar. Sinema Pink Müdürü Kezban İnci Kaya yaptığı açıklamada bu tür çocuklar ve öğrencilerimiz ile ilgili sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklere katkıda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Aynı şekilde Fun Cıty Eğlence Salonu Yetkilisi Hasan Hüseyin Çeliknalça ve AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış’ta her zaman olduğu gibi bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya devam edeceklerini açıkladılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.