Köy Ziyaretlerine Devam

Köy Ziyaretlerine Devam

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2021 14:52
Köy Ziyaretlerine Devam

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, köy ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Cesur Isparta programının ikinci gününde, Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve partili yöneticilerden oluşan İYİ Parti heyeti eşliğinde Isparta’nın Merkez ilçesine bağlı köylerinde gün boyunca, akşam saatlerine kadar temaslarda bulundu.

Kayı Köyü, Deregümü Köyü, Çukur Köyü ve Sav Kasabasına giden Milletvekili Aylin Cesur ve beraberindeki İYİ Parti heyeti, vatandaşlarla buluştu. Gittiği yerlere dair yapmış olduğu çalışmaları köy ve kasaba halkıyla paylaşan Milletvekili Cesur, vatandaşlardan gelen taleplerin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çözüme kavuşması için notlar aldı. Köy ve kasabanın ihtiyaçlarını ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Cesur, sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.