Köylü ve Çoban Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü 1 Yaralı

Köylü ve Çoban Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü 1 Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2017 17:23
Köylü ve Çoban Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü 1 Yaralı

Senirkent İlçesi’ne bağlı Gencali Köyü’nde Bolat C., tartıştığı sürü sahibi Süleyman Göktaş'ı tabancayla vurup öldürdü, Afgan asıllı çoban Mehmet Kara’yı ise ağır yaraladı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Senirkent’e bağlı Gencali Köyü Onluyular Yaylası'nda meydana geldi. Köyde oturan Bolat C. ile yaylada sürü sahibi Süleyman Göktaş arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bolat C., tabancayla Süleyman Göktaş ile sürüye çobanlık yapan Afgan asıllı Mehmet Kara’ya ateş etti. Süleyman Göktaş olay yerinde yaşamını yitirirken, Mehmet Kara ise ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürülen Mehmet Kara tedaviye alındı. Süleyman Göktaş’ın cenazesi ise Senirkent Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Jandarma olay sonrası kaçan Bolat C.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.