Köylülerin Sorunlarını Dinledi

Vali Vahdettin Özkan Yalvaç ilçesine bağlı Yukarıtırtar köyünde vatandaşlar ile bir araya gelerek köyün sorunlarını dinledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2015 10:54
Köylülerin Sorunlarını Dinledi

Bulduğu her fırsatta Vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Özkan, Yalvaç ilçesine bağlı 205 nüfuslu Yukarıtırtar Köyü’nde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Bazı daire müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Özkan vatandaşlar ile köy kahvesinde bir süre sohbet etti. Geçtiğimiz hafta yapılan asfalt hizmetinden dolayı Vali Özkan’a teşekkür eden Köy muhtarı Süleyman Karakoyun köylerinin önemli bir sorunu olamadığını söyledi.

Yukarıtırtar Köyü’nde geleneksel olarak düzenlenen Yörük şenliklerinin önemli olduğunu belirten Isparta Valisi Vahdettin Özkan, bu tür etkilerin kültürümüzün gelecek nesillere aktarılmasının önemli olduğunu vurguladı.
İl dışından şenliklere katılmak için gelen vatandaşlarla da görüşen Vali Özkan, köy meydanında bazı incelmelerde bulundu. Vatandaşların maddi destek sağlayarak inşa ettikleri spor alanının yardımlaşma unsurunun güzel bir örneği olduğunu belirten Vali Özkan emeği geçen vatandaşlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum