KPSS'den 60 Aldıysanız Başvurabilirsiniz

KPSS 60 Puan Almış Olan Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans Mezunlarının Alınacağı Jandarma Genel Komutanlığı Sivil Memur Alımı Başvurusu Başladı Son Başvuru 9 Ocak 2015

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2014 11:31
KPSS'den 60 Aldıysanız Başvurabilirsiniz

KPSS 60 Puan Almış Olan Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans Mezunlarının Alınacağı Jandarma Genel Komutanlığı Sivil Memur Alımı Başvurusu Başladı Son Başvuru 9 Ocak 2015.

Farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere toplam 33 kişi istihdam edilecektir. Ortaöğretim Mezunları için Kpss P94, Önlisans mezunları için Kpss P93 ve Lisans mezunları için Kpss P3 puan türünden en az 60 almış olmak şart.

Başvurular, 23 Aralık 2014 tarihinde saat:09.00'da başlayarak, 09 Ocak 2015 tarihinde saat:17.00'da sona erecek şekilde, sadece www.jandarma.tsk.tr internet adresinden yapılacak olup, posta ile verilmeyecektir. Adaylar sadece bir unvanda başvuru yapacaklardır.

- Merkezi sınava (2014 KPSS) giriş tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Erkek adaylar için; askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş (tecilli) olmak.

- Yapılacak uygulamalı meslek bilgisi sınavı ve/veya mülakat sınavında başarılı olmaları durumunda, sevk edilecekleri asker hastanesinden TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliği hükümlerine göre "Sivil Memur Adayı Olur" kararlı sağlık raporu almış olmak.

Uygulamalı Meslek Bilgisi Sınavı ve/veya Mülakat Tarihleri ve Yeri: Sınav/Sınavlar, 19 - 23 Ocak 2015 tarihleri arasında, internette açıklanan tarih ve saatlerde, Korg.Naci TINAZ Jandarma Kışlası (Anıttepe/ANKARA) (Polis Akademisi yanı, Bakanlıklar PTT karşısındaki merdivenlerden çıkılacak) 'nda yapılacaktır.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum