Kredi Çekenler Bu Haberi Okusun

Bir vatandaş daha bankanın kendisinden aldığı dosya masrafını geri aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2014 10:04
Kredi Çekenler Bu Haberi Okusun

Mühendis Cemil Çamyurdu bankanın kendisinden tahsil ettiği 2500 TL'lik dosya masrafınımahkeme kararıyla geri almak için dava açtı. Davaya bakan bilirkişi Çamyurdu'nun alacağınıntoplamda 3500 TL olacağına hükmetti. Kocaeli'nde yaşayan vatandaş dün sonuçlanan dava sonucunda bir kamu bankasından 3476 TL almaya hak kazandı.

Kocaeli'nde yaşayan Cemil Çamyurdu 2008 yılında 43 bin TL tutarında tüketici kredisi çekti.Banka kendisinden söz konusu kredi için 2500 TL komisyon ve dosya masrafı aldı. Çamyurdu kendisine çıkarılan dosya masrafını ödememek için mahkemeye başvurdu. Gebze 4. AsliyeHukuk Mahkemesi'nde görülen dava dün sonuçlandı.

Çamyurdu 2500 TL'sinin geri ödenmesini istiyordu. Dava sürecinde bilirkişi Cemil Çamyurdu'nun alacağı tutarın istediğinden daha fazla olduğunu söyledi. Mahkeme kamu bankasının Çamyurdu'ndan ekstra olarak aldığı 3.476 TL'likparanın Çamyurdu'na ödenmesi gerektiğine hükmetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.