Kredi Kartıyla Traş Yapıyorlar

Saloon Loca Barbers İşletmesi açılalı 2 hafta olmasına rağmen yaptıkları kaliteli hizmetlerle müşterilerin taktirini topluyor. Isparta’da bir ilke imza atan Saloon Loca Barbers İşletmesi, kredi kartı ile saç kesimi yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 16:07
Kredi Kartıyla Traş Yapıyorlar

Saloon Loca Barbers İşletme Sahiplerinden Serkan Kocagöz, işletmelerini ortak olduğu Onur Dağılmaz İle açtıklarını belirterek, Isparta halkı için Isparta’da olmayan uygulamaları işletmelerinde başlattıklarını söyledi.

ISPARTA’DA BÖYLE DEKORASYON YOK
Saloon Loca Barbers İşletme Sahiplerinden Serkan Kocagöz, işletmelerini 2 hafta önce Isparta halkının hizmetine sunduklarını belirterek, işletmelerindeki dekorasyondan ötürü Isparta’da tek olduklarını söyledi.
Kocagöz, “İşletmemizi 2 hafta önce açtık. Isparta’da bir ilki yaratmak istedik. Farklı bir dekorasyon ve alışılmışın dışında bir düşünceyle işletmemizin dizaynını oluşturduk. Isparta’da bu sektörde dekorasyon konusunda tek olduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

KULLANDIĞIMIZ ÜRÜNLER DÜNYA MARKASI
Loca Barbers İşletme Sahiplerinden Serkan Kocagöz, işletmelerine gelen müşterileri için kullandıkları ürünlerin dünya markası ürünler olduğunu belirterek, müşterilerine kullanılmış havlular yerine tek kullanımlık havlu verdiklerini söyledi.

Kocagöz, “İşletmemiz de müşterilerimiz için kullandığımız ürünlerimizin hepsi dünya markasıdır. Şampuanlarımız, saç ve cilt bakım ürünlerimiz kaliteli ürünlerdir. Ayrıca gelen her müşterimize tek kullanımlık havlularımızla hizmet veriyoruz” diye konuştu.

KREDİ KARTI İLE SAÇ KESİMİ
Loca Barbers İşletme Sahiplerinden Serkan Kocagöz, sıra bekleyen müşteriler için internet ve bilgisayar hizmeti verdiklerini belirterek, Isparta’da sektörde ilk olan kredi kartı uygulamasını da başlattıklarını söyledi.

Kocagöz, “Bir de işletmemizde sıra bekleyen müşterilerimiz için diz üstü bilgisayarlarımız var. Müşterilerimiz sıra beklerler bilgisayarlardan internet gezintisi de yapabiliyorlar. Ayrıca Isparta’da bir konuda da tekiz. İşletmemiz de kredi kartı da geçerlidir” şeklinde konuştu.

PROFESYONEL EKİPLE ÇALIŞIYORUZ
Loca Barbers İşletme Sahiplerinden Serkan Kocagöz, çalışanların sektörde profesyonel olduklarını belirterek, işletmelerini 2 ortak olarak açtıklarını söyledi.

Kocagöz, “Profesyonel bir ekibimiz var. Saç kesimi, cilt bakımı gibi uygulamalarda arkadaşlarımız müşterilerimiz üzerinde itinayla çalışıyorlar. İşletmemizi 2 ortak olarak açtık. Müşterilerimiz için en iyi şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

Saloon Loca Barbers, Pirimehmet Mahallesi Boğaziçi Sokak’ta Isparta halkını işletmelerine bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum