Kredili Yurtlar Kurumu'ndan Isparta'ya Yeni Yurt

Kredi ve Yurtlar Kurumunun Isparta’daki yurtlarının yetersiz olması nedeniyle bir çok öğrenci yurt imkanından faydalanamayınca, Isparta’ya yeni yurt yapma kararı çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2011 10:57
Kredili Yurtlar Kurumu'ndan Isparta'ya Yeni Yurt

AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç, girişimler sonucunda Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun Isparta merkeze 1000, Keçiborlu ve Uluborlu’ya 400’er kişilik yurt yapımını yatırım programına aldığını belirtti.

Bilgiç, “Yurtlarımızın yapımına en kısa sürede başlanacak. İlimize toplam 1800 kişilik yeni yurt kazandıracağız. Böylece Isparta Süleyman Demirel Üniversitesini kazanan öğrencilerimizin yurt sorunu büyük ölçüde ortadan kalkacak ve üniversitemiz daha fazla tercih edilecek. Öğrencilerimizin ve ailelerimizin en önemli sorunlarından olan yurt sorununu da çözmüş olacağız” dedi.

Bilgiç, ayrıca Süleyman Demirel Üniversitesinin ödenek sorunlarını çözmek ve yeni yatırımları SDÜ’ye kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü de belirterek, Isparta’ya yeni yatırımların gelmesi için çabalarının sürdüğünü söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.