Krosçuları Altınla Ödüllendirdi

Krosçuları Altınla Ödüllendirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2018 12:41
Krosçuları Altınla Ödüllendirdi

Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım, Krosta Türkiye ikincisi olan Spor Lisesi Genç Kız B Kros Takımı’nı altınla ödüllendirerek, “Önümüzdeki yıl Türkiye Şampiyonluğu bekliyorum” dedi. Isparta Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım, Mart ayında Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanlığının faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Spor Liseli Kız Kros Takımı’nı makamında kabul etti.

Ziyarette Spor Lisesi Okul Müdürü Ali Osman Yurtsever, Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Akkulak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Arif Kara ve sporcular hazır bulundu. Spor Lisesi B Kros Takımı’nı Türkiye ikinciliğe taşıyan takımda: Asiye Nur Sancar, Edanur Yavuz, Sevgi Erdem, Sümeyye Karakaytu, Melike Akkuş ve Sevgi Erdem isimli sporcular yer aldı. Spor Lisesi Müdürü Ali Osman Yurtsever, krosun dışında halter de Türkiye ve Avrupa dereceleri elde eden sporcular bulunduğunu belirterek, “Ferdi derecelerinin yanı sıra Türkiye çapında dereceler elde edeceğiz. Milli Eğitim Müdürümüze ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım ise Okul Müdürü Ali Osman Yurtsever, Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Akkulak, Atletizm Antrenörü Arif Kara ve sporcuları kutlayarak, “Önümüzdeki yıl Türkiye şampiyonluğu bekliyorum. Sizleri kutluyorum. Daha çok çalışmamız lazım. Atletizmde oldukça iyi durumdayız. Okul sporlarında daha çok Türkiye dereceleri elde etmemiz gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.