Krosçularımız Göğsümüzü Kabartıyor

Eskişehir’de yapılan Okullararası Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Meryem Özçelik birinci, Fatma Nur Uludağ ikinci ve Nadir Bilir üçüncü olarak Isparta’ya madalyalarla döndüler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2012 16:59
Krosçularımız Göğsümüzü Kabartıyor

Okullararası Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası 1006 sporcunun katılımıyla Eskişehir'de 29-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Vali Sami Sönmez Spor Kompleksi'nde yapılan şampiyonada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin yanı sıra 30 ilden küçük kız ve erkek, yıldız kız ve erkek, genç kız ve erkeklerden 72 takım mücadele etti.

Şampiyonada, 430 ferdi sporcu ve 72 takımdan toplam 1006 sporcu yarıştı. Isparta Karması da şampiyonada ter döktü.

Isparta Hafız İbrahim Demiralay İlköğretim Okulu’ndan 100 metreyi 13 saniye ile tamamlayan Nadir Bilir, Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Anadolu Kız Meslek Lisesi’nden Fatma Nur Uludağ 1500 metreyi 4 dakika 40 saniye ile tamamlayarak ikinci oldu. Uludağ son 3 metre kala birinciliği kaçırırken gülmüş madalyanın sahibi oldu.

Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’ndan Meryem Özçelik 800 metreyi 2 dakika 21 saniye ile koşarak birinciliği yine kimseye bırakmadı. Altın kız Özçelik, uzun mesafe koşularından sonra kısa mesafede de başarılı olduğunu gösterdi.

Kafile başkanları Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Karayel, Antrenörler Arif Kara ve Tuncay Kayacan çok mutlular.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.