Küçük Eller Büyük Yetenekler

İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu’nda hazırladıkları Resim ve Teknoloji Tasarım çalışmaları ile öğrenciler yeteneklerini sergiledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2013 09:58
Küçük Eller Büyük Yetenekler



Sergide küçük mucitlerin teknolojik çalışmaları ve yaptıkları resimler sergileniyor. Sergiyi gezen veliler çocuklarıyla gurur duydu.
İTO Şehit Mustafa Gözütok okul müdürü Özer Özdoğancı yaptığı açıklamada; “Bir yıl boyunca öğrencilerin hazırlamış olduğu el işi sergisi ve resim çalışmalarının sergisini açtık. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum çok güzel çalışmalar sundular. Ayrıca Resim ve Teknoloji Tasarım öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz öğrencilerimize bu sergide çok yardımcı olmuştur öğretmen ve öğrenci ortak çalışması olan bu sergimizi gururla sunuyorum” dedi.

İTO’YA TEŞEKKÜR
Okullarının açılmasında İstanbul Ticaret Odası’nın katkısını belirten Okul Aile Birliği Başkanı İş adamı Mehmet İpekçi; “Sayın vali, Davraz mahalle muhtarı ve Ispartalı iş adamlarımız öncü olup, İstanbul Ticaret Odası(İTO) Yönetim Kurulu Başkanının Isparta’mız da okul yapmak için Davraz mahallesini seçmesini sağlamışlardır. Hepsine çok teşekkür ediyorum. İTO Yönetim Kuruluna teşekkür etmek için ayın 26’sında İstanbul’a gideceğiz. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Bey ve yönetim kurulu için bir halı tanzim ettik. Bu halımızı hediye ederek bir fiil teşekkür edeceğiz. Ispartalı yapılan her türlü hizmete karşılığını verir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum