Küçük Mustafa Yardım Bekliyor

Küçük Mustafa Yardım Bekliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2015 09:41
Küçük Mustafa Yardım Bekliyor

Sadece midesinden beslenebilen küçük Mustafa yardım bekliyor

Isparta’da ikamet eden Mustafa Gökdoğan şuan da okuyor. Çok akıllı ve başarılı bir öğrenci olan Mustafa’nın, çok küçük yaşlarda yanlışlıkla içtiği bir asit yüzünden yemek borusu büzülmüş ve midesi çok zarar görmüş. Bu yüzden küçük Mustafa sadece midesinden direk olarak sıvı ve püre tarzında besinler alabiliyor.

Babası onu sağlığı için ve ilaçlarını alabilmesi için neredeyse 24 saat çalışıyor fakat bir gün Mustafa’nın midesindeki iltihap beynine de yansımış ve Mustafa beyninden de ameliyat olmuş, bu küçük yaşta acıların en büyüğünü yaşayan Mustafa’ya bir yardım eli gerekiyor çünkü babası artık ilaç masraflarına yetişemiyor.

Küçük Mustafa’nın normal olarak yemek yemesi için acil ameliyat olması gerekiyor. Ameliyat masrafı olan 6 bin TL’yi ise ailesi karşılayamıyor. Tüm Isparta halkının ve haberimizi okuyan herkesin Mustafa’ya yardım elini uzatmasını bekliyoruz.

Yardım etmek isteyen kişiler için Mustafa’nın babasının cep telefonu : 0 535 297 85 36

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.