Küçükler Büyük Düşündü

Isparta engellilere yardımcı olmak için okullarında kapak kampanyası düzenleyen liseli öğrenciler, topladıkları 30 kg mavi kapağı Toplum Destekli Polis’e emanet etti. Öğrencilerin topladığı kapaklar, sandalye olarak ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2013 20:11
Küçükler Büyük Düşündü

Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, topladıkları mavi kapakların ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye olarak geri dönmesi için Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü’ne teslim etti.

Okul Müdürü Fahri Yorgancılar ile birlikte geçtiğimiz gün Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden kulüp üyesi öğrenciler, okulda başlattıkları kampanya dahilinde toplanan yaklaşık 30 kg. mavi kapağı polise teslim etti.

Isparta’da engellilerin ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeleri, direkt olarak firmadan teslim alan TDP Ekipleri, geçtiğimiz günlerde 22 ihtiyaç sahibi engelliye bağışladıkları tekerlekli sandalye kampanyasının devam ettiğini belirttiler.

Lise öğrencilerinin yaptıkları anlamlı davranıştan dolayı teşekkür eden Toplum Destekli Polis, toplanan kapaklarla alınacak olan sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine teslim edileceği sözünü verdi.

Toplum Destekli Polisin kentte başlattığı kampanyanın ise güzel bir kampanya olduğunu dile getiren Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi Müdürü Fahri Yorgancılar, okul bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nün bu tür sosyal kampanyalara desetk olmaya devam edeceğini söyledi.

Yorgancılar ve beraberindeki öğrencileri, TDP’nin yaptığı anlamlı kampanyanın daimi olmasını temenni ederek, polise teşekkür etmeyi de unutmadılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.