Kulaktan Dolma Bilgilerle Anlaşılmaz

Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Bülent Arınç’ın ülküçülere yönelik yaptığı açıklamalara sert bir dille cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2013 20:43
Kulaktan Dolma Bilgilerle Anlaşılmaz

Ülkücülük kulaktan dolma bilgilerle anlaşılmaz diyen Çapraz, “Ülkemizde son yıllarda temeli atılan ve son günlerde ayyuka çıkan ihanet süreci adım adım ilerletilmek istenilmektedir.

Türk Milletinin düşmanları tarihin farklı dönemlerinde farklı kişiliklerle farklı makamları kullanarak Türk Siyasi Tarihi içerisinde Türk Milletinin kurduğu devletleri yıkmak için her türlü yolu denemiştir. Türk Siyasi Tarihi içerisinde Türk Milleti her dönemde gereken cevabı bu düşmanlara vermiştir.

Türk Milleti devletini ve milletini bölemeye çalışan bu hainlere gereken cevabı verirken ilk önce dost yüzlü düşmanlardan başlamıştır. Türk Siyasi Tarihi içerisinde hiçbir dönem ihanet hiç bu kadar ayyuka çıkmamış, hainler bu kadar ortalıkta olmamış, din bu kadar sömürülmemiş, siyasi arenada söylemler bu kadar dansözleşmemişti. Dün söylediklerini bugün inkar edenler, bebek katili ırz düşmanı ataist köpek adam yerine konulmamış, Türk Bayrağının adı değiştirilsin deme hadsizliğini kimse gerçekleştirememişti.

Kürt açılımı adıyla başlayıp, demokratik açılım adıyla değiştirilen son olarak da barış süreci adı altıyla ihanet ayyuka çıkmıştır. Bu duruma Ülkücülerin sessiz kalması veya sürece çanak tutması mümkün değildir. Şanlı Türk Tarihinin her döneminde olduğu gibi bugünde devletine ve milletine hizmet etme sevdasından başka sevdası olmayan İlahi Kelimetullah davasından asla vazgeçmeyen ülkücüler ihanet sürecinin önündeki Tek engel olarak görülmektedir.

Bu sebepten ötürüde sürecin sahipleri Ülkücülere sistematik olarak saldırmaktadır. Bu saldırılar kimi zaman psikolojik olarak kimi zaman da fiziki olarak gerçekleşmektedir. Canından çok sevdiği milletinin ve devletinin makamlarında bulunanlar emniyet kuvvetleriyle, basın yoluyla ve bağımsızlığını yitirmiş yargı yoluyla saldırılar yapılmakta ve açıkca tehdit etmektedirler. Bu zihniyetsizler şunu unutmaktadırlar ki; bizler devlet ve millet için canımızı vermekten kaçmazken cezaevleri mi bizi korkutacaktır.

Ülkücülere yönelik sistematik saldırılardan bir tanesi de Ülkücülüğün ne olduğunu Ülkücünün kim olduğunu anlayamayacak durumdaki Bülent Arınç tarafından yapılmıştır. 2010 yılında “Biz teröristle, örgütle pazarlık yapacak namussuz, şerefsizlerden değiliz.” dedikten sonra 2013 yılında “İmralı’da Öcalan’la Kuzey Irak’ta örgütle pazarlıklar 4 -5 yıldır sürüyor. Yeni bir şey değil.”diyerek namusunu ve şerefini ortaya koyan Arınç, “barış sürecine bir adım geri duran ülkücüler BBP’ye baksınlar” diyerek kendince şark kurnazlığı yapmaya çalışmıştır.

Sayın Arınç ve ekürüleri bilmeleri gerekir ki; Ülkücü İradenin temsilcisi Ülkü Ocaklarıdır. Her Ülkücü’nün siyasi arenadaki temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisidir. Bunun dışındaki her söz boş laftan öteye geçmez. Sayın Arınç’a tavsiyemizdir ki; Ülkücülük kulaktan dolma bilgilerle anlaşılmaz. Ülkücülük herkesin ağzına da yakışmaz. Bunu yaşamak her kula nasip olmaz. Bunu her yürek, her omuz kaldıramaz her kafa da anlayamaz. Allak katında tek din İslam’dır diyemeyenler gusül abdesti almadan ülkücülüğü ağzına almasınlar” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum