Kulandığı Dozerin Altında Can Verdi

Keçiborlu’da meydana gelen iş kazasında bir dozer operatörü hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2013 16:50
Kulandığı Dozerin Altında Can Verdi

Kaza Keçiborlu Güneykent Beldesi Sarıdere mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. Özel bir şirkette paletli dozer operatörlüğü yapan Ali Türe (60), orman arazisinde badem ağacı dikilmesi için çalı sökümü yaparken dere boşluğunu fark edemeyip, kullandığı dozer ile birlikte yaklaşık 10 metreden dereye düşerek ters yattı. Burada dozer altında kalan Türe feci bir şekilde can verdi.

Durumun 112'ye bildirilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Türe'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekibinin gelmesinden sonra sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılan Türe'nin cenazesi Keçiborlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cenazenin sıkıştığı yerden çıkartılması ile birlikte Türe'nin çok sayıda yakını feryatlar ederek sinir krizi geçirdi. Kazayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.Bu arada Keçiborlu Kaymakamı Vedat Yılmaz da olay yerine gelerek kaza ile ilgili bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
ASAYİŞ