Kule246 Yükseliyor!

Akdeniz bölgesinin en büyük inşaat yatırım projesi olan; 731 daire ve 10 iş yerinden oluşan Kule246 projesi kentin vizyonuna yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Kule246 bölgenin konut anlayışını sil baştan değiştirecek!

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2017 14:00
Kule246 Yükseliyor!

Tamamladığı güvenli ve lüks konut projeleriyle bilinen Yalçın Baysan Group şimdi' de Bölgesinin en iddialı ve en prestijli projesi olan Kule 246'yı hayata geçiriyor. Emsallerine göre daha ekonomik ve iddialı fiyatlarla sunulan KULE 246'da daireler 170bin TL. den başlıyor. Lokasyonunun iddialı, en prestijli, en kaliteli ve tüm bu ayrıcalıklara rağmen en hesaplı projesi Kule246 yükseliyor.

Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan, dün gazetecilerle bir araya gelerek hem onların 21 Aralık Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı hem de Kule246 Projesi hakkında bilgiler verdi.



GAZETECİLERİ UNUTMADI
Yalçın Baysan, “Toplamsal olaylara ışık tutmak, kısık seslerin sesini kitlelere duyurmak için gecesini gündüzüne katan, Zaman zaman çok zor şartlar altında çalışan gazetecilerimiz dünyanın en önemli mesleklerinden birini İcra etmektedir. Farklı seslere ve görüşlere imkan sağlayan özgür, tarafsız, ilkeli çalışan gazeteciler, toplumun haber alma özgürlüğü yolunda önemli görevleri yerine getiriyorlar. Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, emek veren fedakarca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

KULE246’DA DAİRELER 170 BİN TL’DEN BAŞLIYOR
Kule246 Projesi hakkında bilgiler veren Yalçın Baysan; projenin 731 daire ve 10 işyerinden oluştuğunu söyledi. Baysan “Tamamladığı güvenli ve lüks konut projeleriyle bilinen Yalçın Baysan Group şimdi' de Bölgesinin en iddialı ve en prestijli projesi olan Kule 246'yı hayata geçiriyor. Emsallerine göre daha ekonomik ve iddialı fiyatlarla sunulan KULE 246'da daireler 170bin TL. den başlıyor. Lokasyonunun iddialı, en prestijli, en kaliteli ve tüm bu ayrıcalıklara rağmen en hesaplı projesi Kule246 yükseliyor” ifadelerini kullandı.



BÖLGENİN EN KARLI YATIRIMI
Farklı metrekarelerde seçenekler sunan projenin örnek dairelerini de satış ofisinde görülebileceğini kaydeden Yalçın Baysan, “KULE246'da farklı metrekarelerde 1+0,1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Satış ofisimize gelen ziyaretçiler örnek daireyi de gezebiliyor. Projemizde yer alan dairelerimizin alan büyüklükleri 48 ile 185m2 arasında değişiyor. Bölgenin en çok kazandıracak projesi Kule246 ekonomik fiyatlarla satışa sunuldu. Bu sayede bunu fırsata çevirecek müşterilerin aynı zamanda bölgenin en çok kazananı olacağını iddia ediyoruz. Projemiz fiyat avantajı ile yatırımcılar tarafından bölgenin en karlı yatırımı olarak gösteriliyor. Kule246 da konut sahibi olmak isteyenlere 36 ay "0" faiz ödeme kolaylığı da sağlıyoruz. Hem yatırım hem de oturma amaçlı konut sahibi olmak isteyenler için bu kaçırılmayacak bir fırsat” dedi.

YAŞAM STANDARINI YÜKSELTİYORUZ
Kule246 projesi ile kentin yaşam standardının daha da yükseleceğini kaydeden Baysan, “Açık alışveriş merkezi keyfini yaşatacak toplam 10 adet mağazanın yer aldığı, aynı zamanda birçok okul, hastane, AVM ve devlet dairelerine de yakın konumda yükseliyor. Teslimlerin 24 ayda gerçekleştirilmesi planlanan Kule246'nın 13 bin 800 metrekaresi kapalı alan ve sosyal donatılar için ayrılı. Projede fıtness, sauna, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, squash, kreş, toplantı salonu, mescit, dinlenme odası... gibi zengin sosyal donatı alanları mevcuttur. Yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana sahip Kule246'nın iç bahçesinde açık hava fıtness alanı, basketbol sahası, teniz kortu, süs havuzları, geniş yürüyüş parkurları, dinlenme yerleri, amfi tiyatro toplanma alanı çocuk oyun parkları ve eğlence alanları bulunuyor. Bunların yanı sıra 23 bin metrekare'nin tamamı kapalı otopark ve 7/24 güvenliğe sahiptir” bilgisini verdi.

24 AYDA TAMAMLANACAK
Baysan projenin 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasını planladıklarını da sözlerine ekleyerek; “Biz bu projeyi 24 ayda tamamlamayı hedefliyoruz. Ancak, önümüzde 2 kış var. Kış şartlarından dolayı bir ihtimal 6 aylık gecikmemiz olabilir” dedi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.