Kuleönü'de Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Kuleönü Beldesinde Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2011 18:10
Kuleönü'de Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Merkeze bağlı Kuleönü beldesinde, İl Özel İdaresi ve belediye işbirliğiyle yürütülen asfaltlama çalışmaları başladı.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Kuleönü beldesinde asfaltlama yapılacak yollarda incelemelerde bulundu. Çalışkan belediye başkaları ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Oğuz, "Biz vilayetimizin her tarafına hizmet ediyoruz, ama Çalışkan arkadaşlarla işbirliği yaparken daha da memnun oluyoruz. Kuleönü'nün bizim tarihimiz ve milli kültürümüz açısından büyük önemi var" diye konuştu.

Çalışmalar kapsamında yaklaşık 4 kilometrelik yolun asfaltlanacağını aktaran Oğuz, şunları söyledi:

"Aslında zaman zaman söylüyorum, (Bizim elimiz bereketli) diyorum. Biz verilen asfalt programını gerçekleştirmekle kalmadık, daha fazlasını yaptık. Geçen gün Yenişarbademli'de, şimdi burada, yarın Sav'da, Keçiborlu ilçemizde asfalt çalışmalarına devam edeceğiz. Bakıyoruz, hep yaptıkça cebimizde para var, yani bugün bizim yaptığımız işe nazaran borçlu olmamız lazım. 300-400 bin lira borcumuz olması gerekirken, çok şükür cebimizde 200 bin lira daha paramız var ve bununla da asfaltlama yapacağız. Allah'ın izniyle önümüzdeki sene bunun iki mislini yapacağız. Biz anladık ki, 2 liralık ödenekle en az 4 liralık iş yapıyoruz."

Kuleönü Belediye Başkanı Selahattin Koçabaş da, desteklerinden dolayı Vali Oğuz'a teşekkür etti. Ziyarete, Vali Memduh Oğuz'un yanı sıra, Isparta Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım da bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum