Kuleönü'de Sürpriz Aday Sessizliğini Bozdu

Geçen hafta bir anda gündeme bomba gibi düşen ve ismi AK Parti Kuleönü Belediye Başkanlığı adayı olarak geçen Mehmet Ali Erdoğan suskunluğunu bozdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2014 11:24
Kuleönü'de Sürpriz Aday Sessizliğini Bozdu

Mehmet Ali Erdoğan, aday belirleme sürecinde Parti teşkilatının 4 aday adayının arasında bir tercih yapması beklenirken, gündeme bu şekilde gelmesinden dolayı bir açıklama yapmak istediğini söyledi.

Erdoğan, yaklaşık 15 gündür kendisine Kuleönü kasabasından eş ve dostlarından aday olmasına için bir talep geldiğini belirterek, AK Parti’nin mevcut bir Belediye başkanı ve aday adayları olduğunu, kendisinin böyle bir düşüncesinin olmadığını, halen bir şirketin Genel Müdürü ve temsil ettiği markanın Ege ve Akdeniz Bölge sorumlusu olduğunu bildirdi.

Ayrıca, böyle bir düşüncesi olduğu zaman Kasabanın ileri gelen kişilerinden, esnaflarından fikir alışverişi yapmadan aday olmayacağını, haberin çıktığı günden itibaren yüzlerce telefon aldığını, kendisini destekleyen eş ve dostlarına çok teşekkür ederek, Kuleönü Kasabasına hizmet etmekten onur ve gurur duyacağını, vakti zamanı gelince görevden kaçmayacağını bildirerek aday olmadığını söyledi.

Erdoğan sözlerini tüm aday adaylarına başarılar dileyerek, Cenab-ı Allahtan Kasabamıza hayırlı olacak kimse onun aday ve Başkan olmasını temenni ederek noktaladı.

İŞTE O HABER

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum