Kültür ve Sanatı Teknolojiyle Yoğuracağız

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Eski Sanayi Sitesinde çok güzel bir proje ortaya koyacaklarını belirterek; “Bu uygulama ile buradaki yüzyıllarca süregelen kültür ve sanat kaybolmadan teknolojiye ayak uydurulmuş olacak” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2014 10:09
Kültür ve Sanatı Teknolojiyle Yoğuracağız

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkanı Adayı Süleyman Çakan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece – Gündüz demeden ziyaretlerini sürdüren Çakan, vatandaşlarla bire bir görüşmeler yaparak onların sorunlarını dinliyor. Başkan Adayı Çakan, geçtiğimiz Cumartesi günü de Isparta’nın en eski yerleşim birimlerinden olan Eski Sanayi Sitesindeki işyerlerini ziyaret etti.

Eski Sanayi Sitesinin Özkanlar Kavşağı bölümünden başlayıp Benzin İstasyonuna kadar olan bölgedeki tüm işyerlerini tek tek ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, söz konusu ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi burası yani Eski Sanayi Sitesi konutlarla işyerlerinin bir arada düşünüldüğü şehrin tek en eski örneklerinden birisidir. Yıllar önce atalarımız burayı kurarken altı işyeri olsun, üstünde de ikamet edelim diye böyle bir proje düşünmüşler ve bu proje yüzyıllarca sürüp gitmiş.

Ancak, günümüzde konutlarla sanayi işletmelerinin bir arada bulunması konusu artık çok gerilerde kalmıştır. Bu olgu sanayi işletmeleri ayrı, konutlar ayrı şekline dönüşmüştür. Burada yıllardır kültürel güzellik ve sanat bir arada yürümüş. İşte biz Eski Sanayi için çok güzel bir proje geliştireceğiz. Bu proje ile şuandaki var olan kültür ve sanatı kaybetmeden tamamen değişik bir proje ortaya koyacağız. Böylece hem gelişen teknolojiye ayak uydurulmuş olacak hem de kültür ve sanatımız korunmuş olacak.

Biz, projelerimizi ortaya koyduk şimdi sıra Isparta halkında. Isparta halkı bize 30 Martta yapılacak seçimlerde teveccüh gösterip göreve getirirse neler yapabileceğimizi çok güzel bir şekilde ortaya koyacağız. Biz Saadet Partisi olarak kısacası şunu söylüyoruz, Saadet kazanırsa Isparta kazanacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.