Kültür ve Turizm Müdürü Görevden Alınıyor Mu?

Isparta İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından yayınlanan ‘Isparta ve Çevresindeki Türbe ve Ziyaret Yerleri’ kitabındaki skandalın ardından bakanlığın Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç'ı görev alması gündeme geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2014 11:04
Kültür ve Turizm Müdürü Görevden Alınıyor Mu?

BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yayımlanan ‘Isparta ve Çevresindeki Türbe ve Ziyaret Yerleri’ kitabında kelimenin tam anlamıyla kültürel bir skandala imza atıldı.

Kitabın 230. sayfasında Gümüşgün (Baladız)’de bulunan Sinan Dede (Sinan Baba) türbesi anlatılırken kullanılan fotoğrafta ‘Türbenin penceresine kullanılması için bırakılan mumlar’ açıklaması yazıldı. Fotoğraflarda mumların yanında bira kutusu ve deterjan bidonu yer alıyor.

İşte bu haberin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı harekete geçti. Ajans32 haber merkezine ulaşan bilgilere göre Bakanlık İl Kültür Müdürlüğü ile ilgili olarak soruşturma başlattığını daha önceki haberlerimizde aktarmıştık.

Ajans32 Haber Merkezi'ne ulaşan son bilgilere göre bakanlık İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç'ın soruşturma sürecinde görevden alınmasına ilişkin resmi yazı hazırladı ve Başbakanlığa sundu.

Resmi olmayan kaynaklara göre yazının yarın onaylanabileceği ve Kılıç'ın İl Kültür Müdürlüğü görevine son verileceği belirtiliyor.

İHMAL Mİ PROVOKASYON MU haberi için tıklayın

JET SORUŞTURMA haberi için tıklayın

BİR SORUŞTURMA DAHA haberi için tıklayın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum