Kulüp Başarılı İken Teşekkür!

Kulüp Başarılı İken Teşekkür!

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2021 13:37
Kulüp Başarılı İken Teşekkür!

Ispartaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Yazgan tarafından, kulübe yaptığı desteklerden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e ‘Teşekkür Şilti’ ve ismine yazılı Takım Forması takdim edilmişti.

Bugün gelinen noktada ise Ispartaspor yönetimi, başarısı ile adından söz ettiren Gençlik ve Spor il Müdür’ü Murat Gevrek’in, takıma sahip çıkmadığını iddia ediyor.

Yönetim tarafından Gevrek’in istenmeyen adam olarak ilan edilmesi, kulübün başarısızlığı, Gevrek’e mi mal ediliyor? Sorusunu akıllara getiriyor.

İŞTE SÖZ KONUSU HABER

Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, Isparta Atatürk Stadyumunda oynanan Ispartaspor – Çatalcaspor karşılaşması öncesinde yapılan törenle Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e ‘Teşekkür Şilti’ ve ismine yazılı Takım Forması takdim etti. 

YAZGAN; “MURAT MÜDÜRÜMÜZE DESTEKLERİ ÇİN TEŞEKÜR EDİYORUM”

Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in sezon başından bu yana kulübe ve takıma önemli destekleri olduğunu belirterek, kendisine teşekkür ettiklerini ifade etti.

GEVREK; “MEMLEKETİMİZİN TAKIMINA DESTEĞİM SÜRECEK”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek de, gerek kulübe gerek takıma desteklerinin süreceğini belirterek, yönetimin bu davranışından dolayı teşekkürlerini sundu.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.