Kulüpler Ispartalı Sefa'nın Peşinde!

Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen Türk futbolcu Sefa İşçi için Türk kulüpleri harekete geçti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2014 13:29
Kulüpler Ispartalı Sefa'nın Peşinde!

İtalya'da düzenlenecek olan 'Viareggio Cup' kapsamında Anderlecht A2 Takımı ile sahaya çıkması beklenen Sefa'yı izlemek üzere aralarında Kasımpaşa ve Beşiktaş'ın da olduğu yaklaşık 8 Türk kulübü gözlemcilerini bu ülkeye gönderdi.

Anderlecht'in profesyonel sözleşme imzaladığı henüz 17 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Ben kulübüme ve kendime konsantre olmuş durumdayım. Bütün tekliflere açığım ama tabi hakkımda en doğru karar ne ise onu seçmek zorundayım." ifadelerini kullanmıştı.

26 Mart 1996'da Belçika'nın Gent şehrinde doğdu. Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Bağkonak köyünden yurt dışına giden gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Sefa İşçi, 5 yaşında futbol hayatına başladı. İlk olarak Gent'te White Star U6 takımında oynayan İşçi, 9 yıl KAA Gent takımında forma giydikten sonra Anderlecht'in alt yapısında yer aldı.

Belçika U16 takımında kaptanlık görevi ile genç yaşlarda bütün ilgiyi üzerine çekmeyi başaran İşçi, RSC Anderlecht ve Belçika U18 Milli Takımı'nda birçok başarılı maçlar çıkardı. Genç yaşta birçok kulübün transfer listesine giren İşçi, 1 metre 80 santimetre boyunda ve güçlü fiziği ile dikkati çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.