Kumar Baskınında 12 Şahsa 52 Bin Lira Caza

Kumar Baskınında 12 Şahsa 52 Bin Lira Caza

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2021 13:32
Kumar Baskınında 12 Şahsa 52 Bin Lira Caza

Isparta'nın Zafer Mahallesinde bulunan bir adreste kumar oynandığı ve pandemi kurallarının ihlal edildiği ihbarı alan emniyet ekipleri harekete geçti.

Bahse konu adreste yapılan araştırma ve çalışmalar neticesinde alınan arama kararına istinaden belirtilen adreste yapılan aramada; içeride toplam 12 şahsın bulunduğu, söz konusu yerin ruhsatsız olarak faaliyet gösteren umuma açık yer haline getirildiği, yapılan aramada 32 adet iskambil kâğıdı, 44 adet pul olarak kullanılan okey taşı ve 350 TL para bulunduğu tespit edildi. Bahse konu ikamet sahibi hakkında Kumar Oynanmasına Yer ve İmkân Sağlama Suçundan adli işlem başlatıldı, adreste bulunan şahıslara Kabahatler Kanunu’nun 34. Maddesi gereğince kumar oynamaktan ve Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. Maddesi gereğince toplam 52.496 TL İdari Yaptırım uygulanırken, ruhsatsız umuma açık yer haline getirilen ikamet mühürlenerek kapatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.