Kumdanlı'da Zincirleme Kaza 8 Yaralı

Yalvaç-Senirkent karayolu Kumdanlı beldesi mevkiinde meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. KAzada sürücüler ve araçlarda bulunan yolcular yaralandı. Yol bir süre trafiğe kapandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2013 09:54
Kumdanlı'da Zincirleme Kaza 8 Yaralı

Senirkent-Yalvaç karayolu üzerinde akşam saat 18.30 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 araç birbirine girdi. Kazada 8 kişi yaralandı yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Edinilen bilgilere göre Fatih Yıldız yönetimindeki ışık tertibatı olmayan römork takılı 49 AL 581 plakalı traktör Senirkent istikametine doğru seyir halinde iken Mustafa Soylu yönetimindeki 20 U 2979 plakalı minibüs arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile traktör şoförü Fatih Yıldız (34), römorkta yolcu olarak bulunan Ebru Çelik (19), Pembe Güleş (58), Selda Yıldız (35) ile minibüs şoförü Mustafa Soylu (50) yaralandı. Kaza yapan araçlara bu kez aynı istikametten gelen Ramazan Yağcı (42) yönetimindeki 07 BSN 15 plakalı pikap türü araç çarptı. Çarpışmanın etkisi ile bu aracın şoförü ve yanında yolcu olarak bulunan Samiye Yağcı (45) ve Gülen Tortok (37) da yaralandılar.

Kaza sonrası ola savrulan araçlar nedeni ile yol bir süre trafiğe kapandı. Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timinin müdahalesi ile yol daha sonra trafiğe açıldı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Fatih Yıldız Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesine Ebru Çeliker Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.